Grup Hepsi Fanları burada buluşuyor
 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 Komik Bilmeceler

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
cemreci esengül
Muhteşem Üye
Muhteşem Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 469
Kayıt tarihi : 03/03/10
Yaş : 19
Nerden : mersin
Lakap : cemreci

MesajKonu: Komik Bilmeceler   Cuma Nis. 30, 2010 7:51 am

1-Bir Adam Yaşlanınca Ne Yapar? Cevap=Havlu Alıp Kurulanır.
2-Bir Oğlum Var, Yedi Kat Külah Giyer? Cevap=Soğan
3-En Neşeli Çiçek? Cevap=Gül
4-Damlaya Damlaya Ne Olur? Cevap=Su Faturası Kabarır
5-Hangi Baraj da Su Olmaz? Cevap=Futbolcuların Kurduğu Baraj da
6-Hiç Kar Yağmayan Yola Ne Denir? Cevap=Oyun Havası
7-Ben Giderim O Gider Nokta Nokta İzi Eder? Cevap=Baston
8-Nar Tanesi,Nur Tanesi;Dört Köşenin Bir Tanesi? Cevap=Gelin
9-Etrafı Su İle Çevrili Toprağa Ne Denir? Cevap=Çamur
10-Eğri Çınar,Yerden Alır,Gökte Yer? Cevap=Deve
İsterseniz Devam Ederim......
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
אครє๓เภ-_-א๏รђא
Profosyonel Üye
Profosyonel Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 503
Kayıt tarihi : 25/02/10
Nerden : Yoshy'min Kalbinden
Lakap : GüLoŞ

MesajKonu: Geri: Komik Bilmeceler   Paz Mayıs 02, 2010 10:50 am

Very Happy Very Happy Razz Very Happy Very Happy Very Happy Komiq Dwam Et:D:D:D::Very Happy:D:D:D:Very Happy:d



HepsiKoliq,Burak Özçivit,Murat Boz,Billur Yazgan,SarpPelin,ZacAshley Merve Sevi Fanı
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
~FeyzÆren~
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 995
Kayıt tarihi : 24/02/10
Yaş : 22
Nerden : Issız Vadi..
Lakap : Deyda...

MesajKonu: Geri: Komik Bilmeceler   Paz Mayıs 02, 2010 10:54 am

Gerçeken komikler devamını bekleriz varsa eğer Smile



TutukluKaldım.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://gruphepsikolik.turkforumpro.com/
H€P$İM.ßUSR@=)
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 281
Kayıt tarihi : 27/02/10
Yaş : 22
Nerden : Boşluktan..
Lakap : Bübüş

MesajKonu: Geri: Komik Bilmeceler   Çarş. Mayıs 05, 2010 3:41 pm

bencede komik:)


Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://renklihayallerim.blogcu.com
cemreci esengül
Muhteşem Üye
Muhteşem Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 469
Kayıt tarihi : 03/03/10
Yaş : 19
Nerden : mersin
Lakap : cemreci

MesajKonu: Geri: Komik Bilmeceler   Perş. Mayıs 06, 2010 7:27 am

peki devam ediyorum
1.yeter çektiğim! Cevap=Fotoğraf makinesi
2.denizler gerçekten mavi boya olsaydı ne olurdu? cevap=mavi boya ucuz olurdu
3.kral taçına ne demiş? cevap başımım üstünde yerin var demiş
4.yer altında kırmızı pancar? cevap= turp
5.sarıdır sallanır dalında ballanır? cevap=portakal
6.bozulduğu halde tamir edilmeyen şey nedir? cevap=hava
7.büyük baca küçük bacaya ne demiş? cevap=büyüklerin yanında sigara içmeye utanmıyormusun?
8.hangi on tatlıdır? cevap=bal-on
9.etlice metlice ortası tatlıca? cevap= karpuz
yorumlardan sonra devamı gelecek...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
~FeyzÆren~
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 995
Kayıt tarihi : 24/02/10
Yaş : 22
Nerden : Issız Vadi..
Lakap : Deyda...

MesajKonu: Geri: Komik Bilmeceler   Cuma Mayıs 07, 2010 4:12 pm

Harikalar Esengül..



TutukluKaldım.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://gruphepsikolik.turkforumpro.com/
Erenci Rumeysa
Muhteşem Üye
Muhteşem Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 359
Kayıt tarihi : 23/03/10
Yaş : 23
Nerden : Mersin
Lakap : Hepsici

MesajKonu: Geri: Komik Bilmeceler   Ptsi Mayıs 10, 2010 8:29 pm

teşekkürler
devamm
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
H€P$İM.ßUSR@=)
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 281
Kayıt tarihi : 27/02/10
Yaş : 22
Nerden : Boşluktan..
Lakap : Bübüş

MesajKonu: Geri: Komik Bilmeceler   Salı Mayıs 11, 2010 3:05 pm

Devam lütfennn


Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://renklihayallerim.blogcu.com
cemreci esengül
Muhteşem Üye
Muhteşem Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 469
Kayıt tarihi : 03/03/10
Yaş : 19
Nerden : mersin
Lakap : cemreci

MesajKonu: Geri: Komik Bilmeceler   Cuma Mayıs 21, 2010 7:35 am

devam ediyorum..
1.yeşildir küpesi zordur yemesi? cevap=biber
2.hangi gül kokmaz? cevap=virgül
3.yazın en çok kim hava atar? cevap= vantilatör
4.en hızlı yenilen şey nedir? cevap= maaş
5.ipsiz ve mandalsız ne asılır? cevap= surat asılır
6.kim evini kiraya vermez? cevap= kaplumbağa
7.en güzel kokan fil hangisidir? cevap= karanfil
8.hangi top zıplamaz? cevap= kar topu
9.saat niçin tehlikelidir? cevap= akrebi olduğu için
10.adı var,kendi yok? cevap=şeytan
isterseniz devam ederim...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Hép[Sİ]bér♫CEY
Muhteşem Üye
Muhteşem Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 272
Kayıt tarihi : 16/05/10
Nerden : Hepsi'nin o Güzel Kalbinden..
Lakap : Hep[Sİ]ber

MesajKonu: Geri: Komik Bilmeceler   Paz Mayıs 23, 2010 8:10 pm

teşekkürler Esengül,süper!
devamm...........





KIYAMETE KADAR ''HEPS!'' (:
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
~FeyzÆren~
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 995
Kayıt tarihi : 24/02/10
Yaş : 22
Nerden : Issız Vadi..
Lakap : Deyda...

MesajKonu: Geri: Komik Bilmeceler   Ptsi Mayıs 24, 2010 6:42 pm

Devmmm!! Very Happy



TutukluKaldım.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://gruphepsikolik.turkforumpro.com/
Erenci Rumeysa
Muhteşem Üye
Muhteşem Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 359
Kayıt tarihi : 23/03/10
Yaş : 23
Nerden : Mersin
Lakap : Hepsici

MesajKonu: Geri: Komik Bilmeceler   Ptsi Haz. 07, 2010 9:38 pm

devammm
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
cemreci esengül
Muhteşem Üye
Muhteşem Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 469
Kayıt tarihi : 03/03/10
Yaş : 19
Nerden : mersin
Lakap : cemreci

MesajKonu: Geri: Komik Bilmeceler   Çarş. Haz. 09, 2010 9:08 am

devam ediyorum..
1.Göbekli Bir Kızım Var,Kat Kat Çeyizi Var? Cevap=Lahana
2.Gökte Açık Pencere,Kalaylı Bir Tencere? Cevap=Ay
3.Ay Geldi Almadı,Güneş Geldi Aldı? Cevap=Buz
4.Bir Çuval Cevizim Var,Sayarım Tükenmez? Cevap=Yıldız
5.En Kibar Kuş Hangi Kuştur? Cevap=Baykuş
6.Kekemeler Ne Zaman Kekelemezler? Cevap=Konuşmadıkları Zaman
7.Hem Düşürür,Hem Çeker? Cevap=Yer Çekimi
8.İncecik Beli,Elimin Eli? Cevap=Çatal
yorumlardan sonra devam edeceğim
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Hép[Sİ]bér♫CEY
Muhteşem Üye
Muhteşem Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 272
Kayıt tarihi : 16/05/10
Nerden : Hepsi'nin o Güzel Kalbinden..
Lakap : Hep[Sİ]ber

MesajKonu: Geri: Komik Bilmeceler   Çarş. Haz. 09, 2010 12:17 pm

teşekkürler Esengül,süper! Very Happy





KIYAMETE KADAR ''HEPS!'' (:
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Komik Bilmeceler
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bilmeceler
» Komik ve Anlamlı fotoğraflar
» (amigo nuRi) çok güzel :)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
GrupHepsiKolik :: Eğlence :: Komik-
Buraya geçin: